KLUMME

Her skriver jeg om de ting, der optager mig. Jeg skriver en ny klumme cirka en gang om måneden.

Utryg

Forleden sad jeg tidlig aften i Esbjerg på en Café/Restaurant, fordi jeg skulle til opera i Esbjerg Musikhus. Jeg glædede mig meget og var sammen

Læs mere »

Hamstring

Hvorfor opfører man sig som om 2. Verdenskrig var brudt ud igen? Min mor var 9 år gammel, da 2. Verdenskrig sluttede i Danmark d.

Læs mere »

Noget om mødre i Danmark

Hvad sker der liiige for mødre i Danmark! Det sidste halve år er jeg igen og igen stødt på mødre, der går hånd i hånd med deres døtre på 13, 14, 15, 16 og 17 år.
Det er da ikke sundt for nogen, og kan da kun være morens BEHOV!

Læs mere »

Derfor er jeg ambassadør for Hjernesagen

Jeg holder foredrag for Hjernesagen for at hjælpe dem, der haft den forfærdelige følelse af at have ændret sig radikalt, men så alligevel samtidig være den, man også var engang. Samt at give nogle redskaber til de pårørende, som mister et elsket menneske og får et andet, som man skal ”øve sig i” at elske på en anden måde.

Læs mere »

Jeg tror på det, endelig tror jeg på det

Jeg kalder den vind for Putins Vind fordi den kommer fra de forbandede sibiriske stepper, går igennem marv og ben og placerer sig direkte i mine gigtplagede tæer, som på en gammel søulk når han passerede farvandet vest for Hebriderne. Som det måske allerede står klart for dig, kære læser, så HADER JEG VINTER

Læs mere »

Småbørn taber til mobilen

Små børn, har i flg. psykologer stort behov for at få at vide, at alt omkring dem er ok. og det gør de ved at se på deres forældre, men dem kan de så ikke få øjenkontakt med! Og de elendige forældre, der glor som gale ned i smartphonen skulle kontaktes af kommunen for omsorgssvigt.

Læs mere »

Kontakt

Udfyld formularen og så vender vi tilbage med svar!