Min gode ven Johann sagde, da han hørte, at jeg havde tandpine: ”Det er det værste, fordi det er så tæt på hjernen.”

Og supertekniker Søren Krabbe sagde: ” Ørepine og tandpine er de 2 eneste ting jeg overhovedet ikke kan holde ud.”
Jeg har været super uheldig.
En tidligere tandlæge havde lavet en meget mangelfuld rodbehandling. Da rodfyldningen ikke var kommet ned i spidsen af rødderne, gik der betændelse i dem og det kunne ikke komme ud og væk, fordi der var fyldt op med plastik/tandcement.
Resultatet var, at jeg vågnede forrige lørdag og havde så mange smerter, at jeg troede, at nogen var ved at puste mit hoved op indefra med en stor ballon. Og så lignede jeg en, der havde en grapefrugt siddende inden i højre kind.
Forfængelig som jeg er, havde jeg det faktisk værre med udseendet end med smerterne …
Min super tandlæge i Egå, sendte straks en recept, så jeg kunne få penicillin, men det fortsatte med at hæve til ukendelighed. Min fornuftige kæreste insisterede på, at vi kørte til en vagttandlæge, som tørt konstaterede, at det nok var ret godt at jeg var kommet, for ellers kunne jeg have fået vejrtrækningsproblemer!!!
Godt at have en cool kæreste, når man selv er sådan en: ”Det-går-nok-agtig-type”.
Mandag tog jeg så til tandlægen og lå 3 ½ time i stolen; og lad os bare være ærlige: Det gjorde sgu´ondt! Gudskelovogtak er jeg ikke bange for at gå til tandlægen, men jeg forestiller mig, at en af de mange der lider af tandlægeskræk ville have haft brug for krisehjælp efter sådan en omgang.
Jeg tog et ordentlig glas vin på færgen …
Hele ugen fik jeg stærk penicillin, havde ondt og kunne ikke tygge ordentlig mad, og selvom jeg elsker suppe, såååå bliver det altså liiidt kedeligt i længden.
Mandag skulle tandlægen så afslutte det, han ikke havde kunnet gøre færdig pga. for meget betændelse, så jeg måtte afsted igen, og meget nådigt lå jeg kun 1 ½ time og da jeg endelig kunne rejse mig, var jeg præcis, hvor jeg startede – bare med 4000 kr. mindre i banken.
Ikke en ny flot skinnende tand, bare de rødder der skulle være lavet korrekt for år tilbage.
Mega surt!
Men tandlæger er ligesom brugtvognsforhandlere, man aner jo ikke hvad de foretager sig.
Så nu beholder jeg min gode tandlæge i Egå, og så kan jeg jo samtidig besøge min ene tvilling og se nogle venner. Man må se på det positive – men indrømmet ….det har været lidt svært at bevare optimismen undervejs.
Hav en dejlig Påske derude

Skriv et svar

Kontakt

Udfyld formularen og så vender vi tilbage med svar!