Hey med jer alle, og igen kunne jeg bare skrive det sædvanlige ævl om at nuuuu må jeg da også til at være mere på FB. Men jeg må nok indrømme at det bliver svært.

For mig føles det lidt som at lave bilag – hvilket jeg hader inderligt! Faktisk vil jeg hellere gøre rent på Hovedbanens toiletter end at lave bilag.

Men jeg bliver glad når folk skriver om noget jeg har gjort som de kunne bruge til noget! Eller lavet et dejligt program, hvor de nød musikken og igen tak for det.

Faktisk er jeg så elendig til FB, at jeg glemte at skrive at jeg lavede en masse Lotte Heise – Helt Klassisk i julen, til DRP2, men sådan er jeg altså åbenbart ikke god til promoverer mig selv.

Af nyt, kan jeg sige at de sidste år har været mega træls som vi siger på jysk, er jo en skabsjyde, men det er vel heller ikke det værste at være.

Det er ikke mange foredrag eller shows det er blevet til, pga. at den elendige LorteCorona ødelægger det hele.

Til gengæld må jeg prise mig lykkelig for at jeg liiiige akkurat har holdt skinnet på næsen, rent økonomisk, især takket været min kæreste, min mor og mine skønne tvillinger, som alle har været meget generøse.

Men jeg har ikke ligget på den lade side eller dovnet.

Da Mette lukkede Danmark ned d. 12 marts, tænkte jeg: ”Hvad f…… skal jeg nu gøre, når jeg ikke kan komme ud og optræde.

Men heldigvis havde en herlig kvinde, Lene Bejerholm forslået, at jeg skulle skrive en bog om at leve med kroniske smerter.

Så uden forlag, begyndte jeg mandag d. 16.3 2020 at skrive hver eneste dag.

I starten en underlig følelse, som krævede masser af selvdisciplin, for jeg anede jo ikke om jeg bare skrev for mig selv.

Men heldigvis, havde kære Claus Seidel, (erfaren bladtegner) helt gratis lavet en herlig tegning til min klumme om danskernes latterlige hamstring af bla. gær.

Så da jeg skrev en takkemail til ham, spurgte han hvad jeg så nu skulle lave, når jeg ikke kunne rundt og optræde.

Jeg skrev lidt tøvende til ham, at jeg var begyndt på en bog (han har tegnet til to af mine tidligere bøger) OG så skriver det skønne menneske, at han gerne vil tegne til den.

”ØH, kære Claus”, fortsætter jeg, ”Jeg har intet forlag og aner ikke om jeg kan”. Men han insisterede, så når jeg havde et kapitel, sendte jeg til Claus, som så kvitterede med tegninger.

Jeg er helt overbevist om at hvis ikke Claus havde sendt tegninger i en lind strøm, sååå havde det været en meget, meget hårdere kamp at tænde pc´en hvor morgen og skrive i timevis.

Undervejs i forløbet talte jeg tilfældigvis med den barnepige, som Christian & Joachim havde haft i Aarhus, da de var små.

Hun er nu en voksen, skøn kvinde med 3 børn og arbejder som fysioterapeut, og udbryder entusiastisk da jeg fortæller om mit bogprojekt: ”Så må absolut kontakte Morten Høgh, ham havde vi på Fysioterapeutskolen og han var så klog at høre på”.

Jeg kontakter Morten, og Snip-Snap-Snude, Morten vil gerne være med på bogen.

Og så blev det en meget bedre bog, fordi vi både har patientens og behandlerens vinkel med i bogen.

Vi ville gerne have være ude og fortælle om bogen sidste vinter, men Danmark lukkede ned IGEN!

Men nu håber vi at snart kan komme på landevejen, med foredraget: ”Læg smerterne på hylden.

December 2020 kom: ”Læg smerterne på hylden”, som handler om at leve med kroniske smerter, skrevet sammen med smerteforsker Morten Høgh, med de skønneste tegninger af selveste Claus Seidel. Forlaget, Muusmann.

Da jeg nu heller ikke kunne komme ud og optræde i vinteren 2020, var det super heldigt, at Forlaget Eksistensen havde kontaktet mig lige før jul, for at høre om jeg ville skrive en bog i deres serie; ”Kristendommen ifølge….”, hvor forskellige ”kendte” danskere fortæller om deres forhold  til kristendommen, tro og Gud.

Jeg har altid troet på Gud, så det var en velkommen opgave.

Så igen stod jeg hver dag ved pc´en for at skrive. OG DET VAR SVÆRT!

Måske har en jeg slags mindreværdskomplekser, for den eneste uddannelse jeg har er, studentereksamen og privat uddannet skuespiller, for i hvert fald lykkedes det mig at slå stort et så brød op, at det næsten ikke kunne være i ovnen.

Men ind kom det.

Og bagt blev det.

Med stor hjælp fra min redaktør Niels og med uvurderligt input fra vores Biskop ved Københavns Domkirke, Peter Skov Jacobsen.

På tirsdag har jeg ”premiere” på et nyt foredrag om bogen: ”Min tro og mig”, i Slagelse.

Og jeg håber at rigtig mange kirker og andre foreninger vil købe det foredrag.

Det gik faktisk godt med at sælge det for min booker, Tanja, fra Bifald.dk, lige indtil Omikron ramte Danmark og telefonen holdt op med at ringe.

Jeg håber, at den begynder at ringe igen ????

Oktober 2021 kom: ”Min tro og mig”, forlaget Eksistensen

Da jeg havde afleveret manus til Eksistensen i foråret 2021, gik jeg så i gang med en ny operabog, som jeg har skrevet sammen med min gode ven og kollega Jørgen Hansen, som er vores operavært på P2.

Det har været en fantastisk oplevelse, igen at boltre sig i opera i timevis hverdag.

Den kommer til foråret, igen Muusmanns Forlag.

Så nu har I fået lidt om Lottes Liv under denne mærkelige pandemi, som har ødelagt så meget for så mange.

Jeg sender tanker til alle dem der mistet, fået spoleret deres virksomhed eller mistet deres job,

Heldigvis er alle raske og rørige i vores familie og som vi siger: ”2022 kan kun blive bedre”.

Det håber jeg, at  også at det bliver for jer alle derude

Skriv et svar

Kontakt

Udfyld formularen og så vender vi tilbage med svar!