[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=” av_uid=’av-s2v0v’]
[av_image src=’https://lotteheise.dk/wp-content/uploads/2019/06/o-MOTHER-DAUGHTER-RELATIONSHIP-facebook-1500×630.jpg’ attachment=’2768′ attachment_size=’featured_large’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ av_uid=’av-5ug5bz’][/av_image]
[/av_one_full]

[av_heading heading=’Noget om mødre i Danmark’ tag=’h3′ link_apply=” link=’manually,http://’ link_target=” style=’blockquote modern-quote modern-centered’ size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=” av_uid=’av-4jpmcf’]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-2rony7′]
Der noget jeg simpelthen ikke forstår!!

Hvad sker der liiige for mødre i Danmark, nærmere bestemt mødre og deres døtre!!!!!

Det sidste halve år er jeg igen og igen stødt på mødre, der går hånd i hånd med deres døtre på 13, 14, 15, 16 og 17 år.

Det er da ikke sundt for nogen, og kan da kun være morens BEHOV!

Det er også tit, at de har samme frisure og næsten samme tøj. Hele den der Veninde-Agtige fremtoning giver mig decideret kvalme.

Jeg har aldrig set det i Spanien, Grækenland eller andre sydeuropæiske lande og der har man da også tætte familiebånd. Men det her er heller ikke et tæt familiebånd, det er en usund tilknytnings -relation, som moren bare simpelthen ikke kan sætte sig ud over.

Men det her er heller ikke et tæt familiebånd, det er en usund tilknytnings -relation, som moren bare simpelthen ikke kan sætte sig ud over.

Mødre og fædre skal lade deres børn være sig, opleve ting alene og få de knubs de nu skal have. Husk på, at mange af de børn TROR, at de skal ”passe på mor”, fordi mor ikke kan klare sig selv.

Barnet, som nu er et stort barn tænker: ”Jeg må hellere tage ud og shoppe med mor, for hun vil så gerne og der er nok heller ikke andre, hun kan shoppe/hygge/snakke med som mig!”.

Hvis et ungt menneske får den tanke, at MOR skal have omsorg, så er det en helt forkert verden. Børn skal ikke – heller ikke store børn -”tage sig af deres forældres behov for nærvær!”.

Det er farligt!

Hvis nu den 15-årige siger: ”Mor jeg skal over til Malene på fredag og hygge og sove!”. Og moren så sukker og svarer: ”Nå, jeg troede vi skulle hygge og se netflix!”. Så skal det være en cool 15-årig, som plejer at holde hånd og dele tøj med mor, der så kan svare: ”Nå, du klarer dig nok, du er jo voksen.”

Forleden så jeg en dreng på 13-14 år med sin mor på hovedgaden i Lyngby. Ved det røde lys nussede hun ham i håret og jeg tænkte ”Stakkels dreng”, men heldigvis nærmest rystede han hende af sig.

Hør her moder: ”Lad dine børn være sig og så må du lære at være dig!”.

Jeg tænker, at det måske er fordi, mødrene ikke kan klare, at de nu ikke mere er MOR med stort M. Men sådan ER udvikling!

Du skal ikke være veninde med din datter.

Du skal være mor på den måde, at HUN skal have lov til at være i sit nye unge-univers UDEN dig.

Du må få flere veninder, komme tættere på din mand igen eller få dig en hobby.

De stakkels unge piger bliver uselvstændige og pludselig har de brug for at mor er med i mange beslutninger, som de skal/skulle lære at tage selv.

Selvfølgelig skal vi altid være der for vores børn.

Jeg har selv et par tvillingedrenge på 21 år.

Vi taler da regelmæssigt sammen. De kommer til Sjælland – den ene bor i Tranbjerg og den anden i Holstebro – er på besøg et par dage, vi går måske til opera sammen og hygger os.

Nogle gange tager jeg til Jylland og er sammen med dem på deres præmisser og matrikler.

Så har vi har dybe samtaler om livet, karriere og venner.

Men de skal selv bestemme hvornår, at det er DERES behov og at de trænger til at se mig.

Det skal ikke være mit behov at jeg: ”Åh, så gerne vil være tæt på dem!”

Det skal ikke være mit behov at jeg: ”Åh, så gerne vil være tæt på dem!”

Der er selvfølgelig uskrevne regler i forhold til fødselsdage, højtider og bedsteforældre, men lad dem leve deres liv!

I gamle dage kaldte man det at kappe navlestrengen.

Der er godt nok mange IKKE klippede navlestrenge derude i det danske samfund!

Klip løs og jeres døtre og sønner får et bedre liv!

Kærligst Lotte
[/av_textblock]
[/av_one_full]

Skriv et svar

Kontakt

Udfyld formularen og så vender vi tilbage med svar!