TAL sammen!

I foredraget ”TAL sammen”, stiller Lotte Heise skarpt på de mange usynlige, men tidskrævende konflikter, der er i moderne virksomheder med moderne mennesker. Folk har mange jern i ilden og mange prioriteter som intet har med arbejdspladsen at gøre. Læg det sammen med dårlig kultur omkring kommunikation og du har en arbejdsplads der ”performer” (for nu at være smart) meget mindre end den burde!!

Lotte Heise siger:
Jeg siger tingene lige ud og uden omsvøb, men uden at jokke på nogen.
Jeg er god til at gøre det klart, at det ikke er for dårligt, når der er noget, man ikke kan finde ud af. For måske kan man godt, man er bare bange for at spørge. Langt de fleste er bange for at spørge om noget, Spørgsmål er ikke udtryk for uvidenhed, men for intelligens!

Lotte tager kærligt fat om nældens rod og taler om de ting, som de fleste ikke vil tale om, fordi de er bange for at føle sig forkerte eller måske ligefrem dumme.
Find modet til at få sagt tingene og på den måde få ryddet op i nogle af de arbejdsgange, der nemt bliver meget tidskrævende, fordi man er uklar på, hvor man egentlig skal hen og på hvilken måde – og måske endda med hvem.

For nærmere information vedrørende Lotte Heise kontakt bifald booking & management på 7026 0100.
Lotte Heise – Danmarks vel nok mest efterspurgte kvindelige foredragsholder. 

Kontakt

Udfyld formularen og så vender vi tilbage med svar!