Tag med Lotte til Opera eller Koncert – hos jer!

Hop med ned i den store operagryde med Lotte Heise, når hun tager sin trylleske og rører rundt så tårerne pisker ned ad kinderne på dig, enten af grin eller fordi det er sååå sørgeligt, når Mimi hoster sig i døden, eller Floria Tosca kaster sig ud fra Engelsborg for ikke ryge i kløerne for Scarpias sammensvorne mænd.

Når man skal i operaen er det bedst at lade både logik og skepsis blive i garderoben,”siger Lotte Heise.

Kom med Lotte i Operaen når hun laver et af sine smukke, medrivende foredrag om Operaens Vilde Verden.

Eller lad dig rive med, når Lotte lukker op for sluserne, lad dig beruse af de forførende toner fra Mozart, Schumann, Schubert, Beethoven eller en af de andre store klassikere, der får hårene til at rejse sig på hele din krop!

Lotte er fabelagtig til at bedømme hvorfor man skal høre liiige præcis den indspilning med Herbert von Karajan og Wienerdrengene – som hun kalder sit yndlingsorkester, Wienerphilharmonikerne.

Hvorfor er Adam Fischer fabelagtig med Underholdningsorkesteret og hvad er det, der sker når Chefdirigent Fabio Luisi styrer DR-Symfoniorkesteret igennem en overvældende koncert af Johannes Brahms. Dette og meget mere kan du høre, når Lotte fortæller om sit forhold til den klassiske musik.

Kontakt

Udfyld formularen og så vender vi tilbage med svar!