Lotte Heise har i snart 10 år været vært på DRP2 i operaprogrammet BRAVO

I juni kom Lotte Heises anden operabog på Muusmann Forlag: ”Tag med i operaen”. Jørgen Hansen, Lottes tidligere kollega på DRP2, har i bogen skrevet om komponisterne.

I foredraget fortæller Lotte med sin sædvanlige begejstring om sin livslange passion for operaens magiske verden. Og gennemgår en lang række af de mest populære og elskede operaer.

Få et smil på læben, når Lotte fortæller om Mozarts betagende, fjollede og evigt gyldige opera Cosi fan Tutte, om de to mænd, der skal teste deres kæresters troskab.

Lyt med, når hun smårevser superforføreren over dem alle, Don Juan, der tryller trusserne af den ene kvinde efter den anden.

Lad tårerne få frit løb, når Lotte kaster sig ud i dramatiske beskrivelser af de to tårepersere La Traviata af Verdi og La Bohème af Puccini.

Bliv forført af Carl Maria von Webers formidable musik til Jægerbruden om den stakkels jager Max, der for at vinde sin elskedes hånd er liiige ved at falde i djævlens kolde kløer.

MEN når I bestiller foredraget, kan I også selv bestemme, hvilke operaer Lotte skal gennemgå, og hun spiller også musik fra de operaer, I vælger. Det er som tag-selv-slik af bedste kvalitet, her er det bare tag-selv-opera for fuld musik.

Vil I høre opera af en komponist? Eller vil I hellere I have forskellige komponisters operaer gennemgået til jeres foredrag?

Lotte kan også komme med en løsning, når I kontakter hende pr. mail/telefon – så I kan aftale, hvad der lige passer til jeres forening/publikum. Lotte er frisk på det hele!

Varighed: 75 minutter + spørgsmål

Kontakt

Udfyld formularen og så vender vi tilbage med svar!