“Du skal elske din næste som dig selv”

Næstekærlighed er omsorg for andre mennesker og det at føle sig ansvarlig for ethvert medmenneskes velfærd uden hensyn til hvem de er, hvordan situationen er eller hvorfor de skal have din “kærlighed” eller hjælp!

Næstekærligheden er et eksempel på en aktiv, udadvendt kærlighed.

Det er de færreste der kan sige aktivt “nej” til begrebet Næstekærlighed. Det er et smukt ord, som de fleste af os, har et forhold til i en eller anden forstand. Men det er faktisk både svært og kompliceret at være ægte næstekærlig.

Lotte Heise har troet på Gud, siden hun som lille opfandt sin egen aftenbøn, da hun følte sig forladt, fordi hun ikke havde lært en, og fordi hun syntes at Fadervor var for kort!!

Når Lotte Heise drager ud i de danske kirker med sit enkle, klare kristne budskab – vil de fleste rejse fra kirkebænken med en fornemmelse af at forstået noget grundlæggende og have lyst til at gøre en forskel – for andre og sig selv!

Lotte Heise fortæller om Næstekærlighed og Medmenneskelighed, så høj som lav, og ung som gammel næsten kan smage ordet. Lotte Heise har i over 2 årtier taget pulsen på Danmark, danskere og især vores moral, og med stor kærlighed og forståelse kommer Lotte ind på hvorfor det er så vanskeligt at gøre det rigtige – selvom man egentlig godt ved hvad det rigtige er:

 

Dette og meget mere tager Lotte under kærlig og kontant behandling i din kirke.

Hør aktuel Podcast ▶︎her◀︎

Læs udtalelsen fra Birgitte Thruesen og hør hvorfor Sognepræst i Holme sogn mener at Lotte Heise er den helt rigtige for netop jeres Kirke og jeres Menighedsråd:

“Mange aktuelle og vedkommende emner trænger sig på, når vi mennesker omgås hinanden.
MEDMENNESKELIGHED og NÆSTEKÆRLIGHED var emnet for et foredrag i lyseng Kirke. Lotte Heise forstår at debattere på en sjov og forståelig måde, -altid krydret med eksempler fra vores hverdagsliv. En festlig time, -med ord til eftertanke. Foredraget var en stor succes, og jeg er sikker på, at Lotte vil kunne tage andre store emner under kærlig behandling.”

V.h. Birgitte Thruesen, (formand for aktivitetsudvalget i Holme sogn).

For nærmere information vedrørende Lotte Heise kontakt bifald booking & management på 7026 0100.
Lotte Heise – Danmarks vel nok mest efterspurgte kvindelige foredragsholder. 

Kontakt

Udfyld formularen og så vender vi tilbage med svar!