MEN DU ER HER STADIG – et foredrag om at miste en elsket

Lotte Heise er en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere og i dette nye foredrag der handler om at miste en kær, elsket person, tager hun os med ind i et univers affølelser, fortællinger og oplevelser af sorg hvor der også er plads til et smil.

Foredraget bygger videre på 3 podcast fra DR P2, hvor Lotte fortalte om hvad der sker når man mister en elsket ægtefælle, en forælder for tidligt eller må lægge sit eget barn i graven.

Lottes drivkraft er at hun er nysgerrig efter at vide hvad der sker i ens tanker, følelser og bevidsthed, når man mister – og at hun undrer sig over hvorfor folk opfører sig så mærkeligt over for folk der har mistet. Lotte taler til dem der har mistet og giver dem en mulighed for at høre og forstå at de ikke er alene, at der er nogle der forstår dem.

Lotte inviterer omverdenen ind i sin fortælling – dem der står udenfor og ikke ved hvad der foregår eller hvad de skal gøre når en de kender mister og måske ”bliver en anden” – i hvert fald for et stykke tid. Med sin sædvanlige klare tale OG med glimt i øjet tager Lotte os på en rejse, hvor målet er at give forståelse mellem de der har mistet, og de der ikke forstår hvad det vil sige.

Karen Blixen: ”Al sorg kan bæres, hvis den gøres til en fortælling.” Og Lottes formål med foredraget et at vi sammen kan løfte byrder vi ikke troede vi kunne!

For nærmere information vedrørende Lotte Heise kontakt bifald booking & management på 7026 0100.
Lotte Heise – Danmarks vel nok mest efterspurgte kvindelige foredragsholder.