Lotte Heise – og den klassiske musik

Har du hørt “Lotte Heise – helt klassisk” på P2, lørdage mellem 16-19?
Så vil du vide at Hurtigsnakkeren Lotte Heise kan tale både langsomt og roligt.

Og du vil også vide, at hun ved en utrolig masse både om klassisk musik generelt, om opera og især om Wagner!

Hvis du ikke har hørt hende, har du en oplevelse til gode.

NKMusic kan nu præsentere et unikt show med Lotte Heise hvor hun med indlevelse, livlige armbevægelser og stor kærlighed fortæller om sit livslange forhold til den klassiske musik.

Når Lotte Heise fortæller om den klassiske musik, forsvinder snobberiet, de fine ord og den elitetære indstilling som desværre kan ødelægge manges forhold til klassisk musik.

Lotte Heise tager dig med ud på en rejse, som sætter gang i blodomløbet, får dig til at trække på smilebåndet og til sidst gå fra showet med en fornemmelse af at fået en ny og anderledes oplevelse af både klassik musik og Lotte Heise!

Hvis du allerede er vild med klassisk musik, vil Lottes store viden, krydret med anekdoter du ikke anede fandtes give dig nye dimensioner i dit forhold til musikken og måske vil du opdage nye sider af musikken – og dig selv!

Kort sagt, et “Lotte Heise – Helt Klassisk”-show vil for alle, børn, unge og gamle sørge for en stor og levende oplevelse som vil give os “artige danskere” en rigtig “feel-good-fornemmelse”!

Hvis I er interesseret i en speciel vinkel på den klassiske musik, kan dette arrangeres med Lotte.

 

For nærmere information vedrørende Lotte Heise kontakt NKBooking på 7020 3648.
Lotte Heise – Danmarks vel nok mest efterspurgte kvindelige foredragsholder.