Damer, Duller & Drengerøve

Der er ikke noget mystisk ved, at små piger ikke har lyst til at blive voksne kvinder med alt, hvad det indebærer af menstruation, graviditet og umoderne kvindeligheder. Medierne er fyldte med unge sild og kvinder i 40’erne, som har fået nye bryster og praler med det.

Det er ikke mærkeligt, at kvinder i 20’erne vil løftes hist og pist, når idolerne går igennem sex behandlinger i Photoshop for at opnå adgang til et trendy magasin eller coveret på den nyeste CD.

Det er ikke underligt, at 14-18 årrige drenge skal drikke hjernen ud hver weekend, før de tør score, når det i alle pornofilm ser ud til, at kvinderne ligefrem kan lide dumme svin.

Det giver stof til eftertanke, at en mand som Jønke holder foredrag for unge mennesker, der bagefter beder om hans autograf.

Skyldes det hele så medierne, dårlige folkeskolelærere og Anders Fogh – eller skal man mon kigge nærmere på det forhold, at børn i stigende omfang bliver dem, der skal levere varen til deres forældre? Hvordan kan man undre sig over, at Danmark har et stort problem med sin ungdom?

Kærlighed er mere end pænt tøj, børnehave og et forhastet, indadvendt smil fra mor og far krydret med en månedlig udflugt til BonBon-Land.

Det er på tide at træffe nogle valg!!!

Derfor er der lagt op til et brag af et show for begge køn i alle aldre, når Lotte Heise til efteråret turnerer rundt på landets store scener med sit nyeste skud på stammen:

DAMER, DULLER & DRENGERØVE…

 

For nærmere information vedrørende Lotte Heise kontakt bifald booking & management på 7026 0100.
Lotte Heise – Danmarks vel nok mest efterspurgte kvindelige foredragsholder.