Kom med på Eksklusiv OperaRejse til Wien med Lotte Heise

LOTTE ELSKER OPERA – KOM MED …

Tag med på en eksklusiv OperaRejse til Wien tilrettelagt af Operaekspert og forfatter Lotte Heise. Lotte har skaffet billetter i bedste og dyreste kategori to aftener i Wiener Staatsoper, hvor et af verdens allerbedste orkestre, Wiener Philharmonikerne, og det fabelagtige Kor der Wiener Staatsoper har til huse. Lotte er med på rejsen og vil lave en grundig introduktion til de to operaer, hun har valgt; Puccinis gruopvækkende Madame Butterfly og Beethovens eneste, pragtfulde og evigt aktuelle opera Fidelio!

Skynd dig at bestille: kun begrænset antal pladser.
Skriv direkte til Lotte Heise på Lotte@service-co.dk og bestil med det samme – eller få svar på dine spørgsmål.

Opera DNA
Når man hører Lotte Heise fortælle om opera, er man ikke ET sekund i tvivl om, at her er en Passioneret Operaelsker med stort P, der samtidig ved meget om opera. Lotte er simpelthen født til og opdraget med opera, og hun plejer at sige: Det er en del af mit DNA at høre opera og der må aldrig gå for længe mellem at jeg hører det, for så ”visner” jeg.

Lotte dyrker de bedste orkestre og de bedste sangere. Hun slæber gerne sine egne CD’er med til sine OperaForedrag og i diverse studier, hvor hun fortæller om opera.
I Lottes Operabog, (2012) kan man mærke hendes stærke følelser for de tragiske heltinder, de følsomme elskere, de ækle skurke og de heltemodige helte – og man er aldrig i tvivl om, hvad Lotte mener om en opera, en sanger eller et orkester. Man er heller ikke i tvivl om hendes kompetencer, når hun udtaler sig.

Wien-kender
Lotte tager til Wien et par gange om året for at høre ”sine” elskede Wiener Philharmonikere, som spiller så uendelig fabelagtigt!

Deres strygere – siger Lotte – lyder ind i mellem som om Philharmonikerne ”ånder på deres buer” i stedet for at trykke på dem med fingrene, som normale musikere gør. Deres hornsektion er legendarisk, lige som deres harper er i særklasse.
At det samtidig er det eneste orkester i hele verden uden en fast chefdirigent, gør dem til noget af en myte indenfor den klassiske musik.
Wiener Philharmonikerne ”leger” ikke med hvem som helst!

Wiener Staatsoper er wienernes stolthed, på samme måde som folk i Barcelona lever og ånder for deres fodboldklub F. C. Barcelona, hvor mottoet er ”mes que un club” hvilket betyder mere en end klub.

OG operaen i Wien er mere end en opera. Wienerne ved alt hvad om, hvad der sker på Staatsoper og sladderen løber som en ild igennem byen, når én af de store stjerner besøger denne ikoniske scene og orkester. Og ve den, der ikke lever op til wieneres høje krav, for så er der ikke langt fra rungende Bravo´er til gjaldende Buh´er!

Skynd dig at bestille: kun begrænset antal pladser.
Skriv direkte til Lotte Heise på Lotte@service-co.dk og bestil med det samme – eller få svar på dine spørgsmål.

OperRejse til Wien med Lotte Heise
Tag med Lotte Heise, operaekspert og forfatter til Lottes Operabog, på en rejse i de store komponisters fodspor endda i Operaens Stolte Wien du Stadt meiner Träume.
Lotte har skaffet billetter i bedste og dyreste kategori to aftener i Wiener Staatsoper, hvor et af verdens allerbedste orkestre, Wiener Philharmonikerne, og det fabelagtige Kor der Wiener Staatsoper har til huse. Lotte er med på rejsen og vil lave en grundig introduktion til de to operaer, hun har valgt; Puccinis gruopvækkende Madame Butterfly og Beethovens eneste, pragtfulde og evigt aktuelle opera Fidelio!

Opera Rejse fakta:

* 26/4 til 29/4, 4 dage/3 nætter
* Eftermiddagsfly fra Kastrup til Wien t/r inkl. kuffert
* Transfer fra lufthavn til hotel og retur på afrejsedag
* 4**** hotel centralt i Wien i delt dobbeltværelse med morgenmad alle 3 nætter. Mulighed for enkeltværelse mod gebyr
* Super gode pladser til begge forestillinger
* Rejsen er kun for en mindre og eksklusiv gruppe, hvor Lotte Heise er medarrangør og guide
* Alt rejseansvar ligger hos Touroperatøren Service & Co. som er medlem af Rejsegarantifonden

Samlet pris 9.995 kr. per person.
Tillæg for enkeltværelse 1.500 kr. i alt

Præsentation af operaerne

Lotte har fundet billetter til 2 meget forskellige, men ikoniske operaer.

Første aften gælder det Puccinis gruopvækkende Madame Butterfly om den ganske unge pige, der forførers, gøres gravid og svigtes på det grusomste af den amerikanske marineløjtnant Pinkerton. I årevis venter hun forgæves på ham, imens deres fælles barn vokser.
Da han endelig kommer med sin nye, amerikanske hustru, bryder Butterflys verden sammen og hun dræber sig selv med sin fars samuraisværd med inskriptionen: ”Hvis man ikke kan leve med ære, må man dø med ære!”.
Glæd dig blandt andet til Wiener Philharmonikernes elegante spillestil og til ”Summekoret” med det storslåede kor på operaens kæmpe scene i det smukke rum, hvor man føler sig hensat til et andet århundrede. Her kan du lufte dit fineste tøj blandt de velklædte Wienerinder og måske nyde et glas perlende sekt i pausen.

Anden aften er det Beethovens eneste, pragtfulde og evigt aktuelle opera Fidelio! Politisk undertrykkelse, magtsyge despoter og ægte kærlighed, gør den – efter Lottes mening – til en af de bedste operaer der findes. Det er nok det smukkeste mandskor, nogensinde skrevet, og ”i stemmerne” på Wiener Staatsopers Kor bliver der ikke et øje tørt. Og man skal til et stort, internationalt operahus for at høre Fidelio. Der kræves store, stærke stemmer og Lotte har valgt en opsætning, hvor de findes på rollelisten. Hvis den vidunderlige musik ikke spilles både nænsomt, voldsomt og poetisk, så går Beethovens genialitet tabt. Men det kommer ikke til at ske i hænderne på Wiener Philharmonikerne.

Skynd dig at bestille: kun begrænset antal pladser.
Skriv direkte til Lotte Heise på Lotte@service-co.dk og bestil med det samme – eller få svar på dine spørgsmål.

Kærligst Lotte