Nyheder

Nyt foredrag: du nå det? - en overlevelsesguide for børnefamilier

Med udgangspunkt i bogen "Kan du nå det? - en overlevelsesguide for børnefamilier", som udkom i julen ´09, tager Lotte fat på de problemer som mange børnefamilier står overfor!

Det er svært at nå livet, og det er endnu sværere at nå sig selv, for der er så meget, vi gerne vil nå.

  • jeg vil gerne give nogle bud på hvordan det du nemmere kan overleve i en travl hverdag med små børn, og måske endda få tid til at leve
  • jeg vil gerne sætte ord på hvorfor det er så svært at gøre "det rigtige" selvom vi ved hvad "det rigtige" er
  • jeg fortæller om dagsplaner i forhold til børnenes alder, for en 3-årig har slet ikke de samme behov som en 6-årig
  • jeg kommer ind på "dine børn og mine børn" og på hvor svært det er for børn når de bor 2 steder
  • jeg fortæller om mad og hvordan vi når at lave den, endsige få børnene til at spise den
  • jeg gennemgår året, med jul, påske, ferier osv.
  • jeg fortæller om den vigtige tid, vi altid syntes vi har for lidt af, men som faktisk gemmer sig de mærkeligste steder

Kort sagt! Trænger I til at få en vendt hverdagen lidt op og ned, et kærligt spark og en masse "overlevelsesfif" - så er "Kan du nå det?", med garanti det rigtige til Firmaets "Gå-hjem-møde", den lokale Husmorforening, eller sportsforening eller...



Rejs med SØNDAG og Lotte Heise til Barcelona

Den yngste var 25 år, den ældste 78, da en stor gruppe kvinder i 2008 rejste med SØNDAG til Barcelona. Og næppe var de landet, før snakken gik i hele gruppen, sammenholdet voksede, og latterniveauet steg i takt med de mange oplevelser, rejsen bød på.

Nu er vi klar til at gentage succes’en 2.-6. september 2010.

For mødre og døtre, søstre, veninder, svigerinder, kolleger, ja, alle kvinder, som har lyst til en storby-oplevelse i selskab med andre kvinder – også Lotte Heise, der igen er guide på rejsen og glæder sig, fortæller hun her...:

La Rambla
Jeg bliver altid lige fascineret af La Rambla, selv om det er mindst tusinde gang, jeg slentrer ned ad den, for jeg kan ikke blive træt af at se de mange gadehandlere, der sælger alt fra klassiske postkort over kæmpe kaktus til levende høns.

Og jeg synes, at de gamle mænd, der sidder på stole i starten af La Rambla, ved Placa Cataluna, og snakker i timevis, fortæller om en alderdom fuld af sol, snak og samvær.

La Sagrada Familia
Jeg er ved at brække nakken, når jeg igen-igen kaster mig ud i at gå de mange trin op ad den snoede trappe i et af Sagrada Familias høje tårne (bare rolig, der findes elevator). Jeg har været i den kirke stort set hvert år siden 1999, og efterhånden føler jeg et vist »ejerskab« i forhold til, hvordan det store, meget komplicerede og nærmest uoverskuelige byggeri skrider frem.

Parque Güell
Parque Güell ligger højt oppe med forrygende udsigt over det meste af Barcelona, og turen kan gøres med metro, til bens og med taxi, og de mange gadehandlere deroppe har priser, der gør, at alle, man kender derhjemme, kan få en fin souvenir.

Ikke underligt, at der blev shoppet igennem deroppe, da vi var der i 2008, ligesom der blev taget mange billeder af verdens længste mosaikbænk.

God mad i Barcelona
La Barca del Salamanca er min og min families yndlingsrestaurant, og vi er aldrig i byen uden at spise der mindst en gang, og igen i år vil jeg gerne dele den storslåede oplevelse, det er at spise i denne sydlandske smeltedigel.

Her er alt fra rige mænd og kvinder til ældre ægtepar, der har sparet sammen til den årlige sene frokost, og nyforelskede der næsten ikke kan nå at spise de mange lækre retter, fordi de skal kigge hinanden dybt i øjnene.

Jo, der venter mange skønne oplevelser, når vi skal af sted på denne rejse, der er blevet til i et fint samarbejde med Service & Co. A/S, Cimber Sterling og DinFerie.dk!"

Fakta for læserrejsen til Barcelona 2.-6. september 2010:

Udrejse

Med Cimber Sterling QI 3013 torsdag den 2. september 2010 kl. 9.15 fra Kastrup Lufthavn – med ankomst i Barcelona kl. 12.05. Mødetid senest kl. 7.15 i Kastrup terminal 2, hvor deltagerne bydes velkommen af en dansk guide fra Service & Co., der også er med på hele rejsen.

Hjemrejse
Med Cimber Sterling QI 3014 mandag den 6. september 2010 kl. 13.00 fra Barcelona, terminal 2 – med ankomst i Kastrup kl. 15.55.

Der vil være god mulighed for billig tilkobling med fly fra flere lufthavne i Jylland både på ud- og hjemrejse – noget du i så fald venligst skal bestille selv, udenom SØNDAGs rejsepakke.

Pris
5.950 kr. pr. person i dobbeltværelse. 7.150 kr. pr. person i enkeltværelse. Det er de samme priser som i 2008 – og bemærk, at alt, også entré til seværdigheder, der indgår i programmet, er inklusive i prisen, hvor ikke andet er anført.

Hotel-opholdet
Deltagerne indlogeres på det samme dejlige hotel Barcelona Princess**** som i 2008, hvor opholdet er inklusive en lækker morgenmads-buffet. Hotellet ligger tæt ved stranden i »det nye Barcelona«.

Tilmelding
Læs mere om tilmelding på sondag.dk


Copyright © 2008 · NKBOOKING - et univers af musik og underholdning